lunes, 31 de mayo de 2010

Corro, salto, jugo !!

Hola amics !!

Fa molts dies que no escric, perdoneu-me... Per sort, avui m'hi poso carregat de positivitat, per explicar-vos coses bones.

Com sabeu, ja fa uns quants mesos que em van operar la segona cama, el segon maluc. Recordareu que aquesta vegada, tampoc m'he lliurat de complicacions complicacions tot i que han sigut molt més lleus que les de la primera cama, per sort.

Bé, ara fa unes setmanes (voltava Sant Jordi) em van fer radiografies per comprovar l'evolució de la segona OTC. Bones noticies !! tot i que encara no definitives. La primera cama ja està del tot soldada, consolidada, mentre que la segona té un bon call de fractura i evoluciona lenta però correctament. Sembla que en uns mesets més, ja estarà ben consolidat.

A l'ombreta

Això, té unes conseqüències molt positives, que ni m'imaginava: tot i que haig d'anar amb compte, m'han donat permís per córrer i jugar !!! De fet, ja no recordava què era això de córrer, què era això de no anar lligat en curt. He tingut una infància ben difícil...

De cap a l'aigua !!

Com que ja puc córrer i jugar amb altres gossos, l'Ivan i la Mar van decidir portar-me a una trobada de Bouviers de Berna que es va organitzar al Pantà de Sant Ponç. Vaig gaudir com mai. Vaig descobrir el que és nedar i xapotejar a l'aigua al voral del pantà. Allà hi vaig refermar una de les meves passions, anar a buscar pals i pedres (jeje). Em vaig passar mig matí anant a buscar pals que uns nens em tiraven al pantà. Com em va agradar !!



A més, tot i que soc una mica espantadís amb els altres gossos (els que em coneixeu bé ja ho sabeu....), vaig fer amistat amb uns quants bouviers: Troya, Jacko, Simba, Drac i companyia (llepadetes si em llegiu !!) Em fa l'efecte que ens tornarem a veure aviat, perquè l'Ivan i la Mar també s'ho van passar força bé.

Xapotejant al Pantà de Sant Ponç

Resumint, que últimament em trobo molt bé i penso que aviat podré començar a oblidar el malson que ha suposat passar per les operacions d'OTC. Ja tocava que pogués explicar coses bones, no ?? (toquem fusta... bé, jo pals -jejeje)

Llepadetes a tots !!

3 comentarios:

  1. Jooooo...m'he emocionat i tot!!!!! m'en alegro moltissim!!!! felicitats Teo!!! en Trap té moltes ganes de coneixet!!! i espero que es faci realitat, a veure si hi ha una proxima trobada...ens ha fet enveja sana!!!! anims!!!! que tot anira bé!! ets molt valent!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Molt bé Teo!! A part de ser molt wapo ets molt valent!!! Quina sort que tens de tenir a l'Ivan i la Mar de "papis". mua

    ResponderEliminar
  3. Molt be Teo, estic molt contenta. Ja era hora
    moltes llepadetes.....

    ResponderEliminar