domingo, 6 de diciembre de 2009

Segona cama operada !!

Hola amics !! Ja fa dies que no escric, tinc moltes coses a explicar-vos.

Com alguns ja sabeu, dijous passat (3 de desembre) em van operar la segona cama. Uns dies abans havíem pactat amb en Jordi i en Bernat (els meus veterinaris) com ho faríem: Primer em van fer una radiografia per comprovar l'estat de la cama operada. Com que tot estava molt bé (com tots prevèiem) em van entrar a quiròfan i em van fer la segona OTC.



Diuen els veterinaris que tot ha sortit molt bé. M'han posat la mateixa placa que porto a l'altra cama. A més, m'han posat un cerclatge per tal d'estabilitzar-me al màxim el maluc i evitar complicacions com les que vaig patir a l'altra operació. El cerclatge pot provocar supuracions i així ho està fent. L'Ivan i la Mar m'han de netejar la ferida del cul varies vegades al dia (bé, la ferida, i el terra, i el llit i.... bufff quin desastre!).

Com no podia ser d'una altra manera, m'estan donant antiinflamatoris i antibiòtics amagats en boles paté. Mmmmm. És el que més m'agrada de les operacions... pateeeeeeeé... El que menys m'agrada, ja ho sabeu: la campaneta dels nassos.



Avui, hem hagut d'anar al veterinari per que no podia fer pipi. Tenia la bufeta a tope. Em posava a pixar i estava minuts per treure quatre gotes (literal, no exagero...).  Quin patir !! M'han sondat i m'ho han tret tot. M'he quedat taaaaant a gust... Diuen que pot ser del dolor o de la inflamació o que pot no tenir res a veure amb l'operació. Demà hem de tornar per veure com evoluciono. De casualitat, el meu veterinari passava a saludar als seus companys i hem aprofitat per que em revisés la cama, les ferides, etc. Diu que estic molt bé !!

Us deixo. Vaig a posar carona de pena per veure si em treuen la campana.

Llepadetes a tots !!

4 comentarios:

  1. Va que ja està!! :)
    Moooolt repòs eh! que sino hauràs de tornarii!
    Ànims, que ja s'ha acabat!! no?
    DISFRUTEU_LO!

    ResponderEliminar
  2. Gracies pels ànims Alba. Ara queda completar la recuperació de la segona cama. Espero que en poques setmanes ja haurà passat el pitjor...

    ResponderEliminar
  3. hola ivan i mar,m´alegre molt que tot haja eixit bé,ara estic pasant per la recuperació de displasia del meu gos,i buscant pel youtube vaig veure aquest enllaç i em fiqué,espere amb ansietat que tot açó acabe,portem 3 setmanes i el gos no para de supurar,ja he llegit,segon teo,que es normal que supure,em quede mes traquil·la,pero es fa interminable,m´alegre molt pels tres,anims i a còrrer!!!

    ResponderEliminar
  4. Raquel, espero que aviat deixi de supurar la ferida del vostre gos. Segons el meu veterinari és una complicació lleu i habitual, sobretot quan es fan cerclatges.

    És realment incòmode i desagradable, però és una complicació lleu, sempre que aneu amb molt de compte amb la neteja de les ferides per evitar infeccions.

    Suposo que tot això que us passa ho està supervisant el veterinari... 3 setmanes son molts dies. Espero que com en Teo, deixi de supurar i comenci a recuperar-se (la recuperació d'en Teo està sent mooooooolt lenta aquesta vegada. Paciència i seguiment veterinari...)

    Si necessiteu ajuda, consell, parlar-ne, el que sigui, no dubtis en escriure'm.

    ResponderEliminar