miércoles, 30 de septiembre de 2009

Ja estic a casa !!

Per fi, aquesta tarda, l'Ivan m'ha vingut a buscar a cal veterinari. Allà tots em cuiden molt bé, però ja tenia ganes d'arribar a casa.

Estic força adolorit. Tot i així, diuen que normalment, després de l'operació, altres gossos es queixen més que jo. Deu ser que soc un valent !!

D'altra bande estic força trist perquè m'han fotut "el cono de la vergüenza" i no sé perquè. El que si sé és que en quant me'l treguin vaig directe a mossegar-me els punts, que em piquen molt !! De fet l'Ivan ha provat de treure-me'l i m'he endut la primera bronca post-operació per intentar alleujar-me el picor dels punts a mossegadetes...



Tinc la cameta pelada i amb punts per tres llocs diferents. L'Ivan diu que fa molta pena veure'm. Jo intento animar-lo, però em sembla que no ho aconsegueixo...



He pogut sortir del veterinari caminant, però em fa molt mal i no controlo la cama. Em fa uns moviments molt estranys que no puc controlar. L'Ivan em mirava preocupat, però en Bernat li deia que és normal. En tot cas, intentaré no caminar massa aquests dies.

Hem quedat amb en Bernat d'aquí a uns dies per treure'm els punts i revisar com va la cosa. Jo em vull treure els punts jaaaaa !!

En aquests moments de dolor i reflexió em pregunto si els meus germanets hauran tingut que passar pel mateix que jo. Espero que, com a mínim, hagin sortit de casa del criador (Selección Canina el Prat, de Banyoles) i els hagi acollit una família que els estimi tant com m'estimen a mi.

Us deixo, que amb la campana no hi ha qui escrigui còmode...

Llepadetes a tots !!

1 comentario: