viernes, 22 de enero de 2010

I ara què ??

Hola amics !!

No surto d'una i ja estic ficat a una altra... Dimarts passat em vaig llevar coix, molt coix, molt més coix que quan vaig anar a dormir. De seguida, la Mar va veure que alguna cosa no anava bé. Estava molt trist, i gairebé no recolzava la pota.


Jugant amb un pal, poc abans de la lesió

Per la tarda varem anar al veterinari. Com de costum, em van estar remenant la cama i em van fer una radiografia. Començo a estar fins els bigotis de les radiografies i cada vegada ho poso més difícil. La tonteria de resistir-me em va sortir cara: l'endemà em van adormir i em van fer "la foto" ben feta.

El diagnostic té una part bona i una part dolenta. Comencem per la bona: el meu maluc progressa adequadament !! La primera osteotomia ja ha soldat del tot i fa goig de veure. La segona està soldant, ja te call de fractura i poc a poc anirà consolidant. No està tant maca com la primera, perquè alguns bisos estan mig sortits (des de fa molts dies, la sort és que no s'han mogut més), però sembla que està anant bé.

Òbviament, la part dolenta és el motiu de la meva coixera: el genoll. El genoll de l'última pota operada. Pel que es veu, dec haver fet un mal gest i m'he trencat un dels lligaments del genoll. Per sort (sort, ja-ja-ja), és una fissura no massa important. Els veterinaris diuen que no caldrà intervenció per curar-ho, que soldarà solet (toma ya !!).

Em fa força mal i això em torna a repercutir a les pixeres. Em tornen a medicar per evitar l'espasme muscular que em tanqui la bufeta. A més, em costa molt fer cacona ja que la postura m'és incomodíssima.

Tot i que puc seguir fent "vida normal" (no cal que fagi repòs), cal esperar uns dies per veure com evoluciona el meu genoll i esperar que en poc temps tinguem un problema menys del que amoïnar-nos. Val a dir, que en tres dies he millorat moltíssim: la coixera ha minvat molt i el meu estat d'ànims ja és un altre. Deu ser bon senyal...

Vull aprofitar aquestes línies per donar molts ànims al meu amic Trap i a la seva família que estan passant per moments difícils. Ànims, que segur que us en sortiu !!

Llepadetes a tots !!

4 comentarios:

  1. Ànims Trap i Teo !!!!
    Una llepada ben grossa desde Sarià
    Dac i Duc

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  4. Moltes gracies Teo, Duc i Dac!!
    Anims Teo! jo tb vaig una mica coix...i es un pal...pero sort que ens donen molt de carinyu!! tenim molta sort!
    Un llepadeta per tots!!!
    Trap (El trapella) ;P

    ResponderEliminar