martes, 13 de octubre de 2009

Merda, complicacions....

Avui havia de ser un bon dia: havíem d'anar al veterinari a que em treguin els punts i tornar a casa ben contents. Doncs bé, la cosa s'ha torçat. Molt. M'han fet una radiografia de control i el que han vist no els ha agradat gens.

Els tres bisos d'una part de la placa no han aguantat i l'os s'ha desprès de la placa. A continuació podeu veure com vaig quedar després de l'operació i com tinc ara mateix el maluc. No ens expliquem com ha pogut passar, l'Ivan i la Mar m'han tingut molt controlat i no m'han deixat fer gens el burro...


Després de l'operació


Avui (13.10.2009)

He sortit de casa molt content: per fi, després de molts dies, trepitjava el carrer !! Quins olors, quin moviment !! Al arribar al vete, m'han tret tots els punts (no m'han fet gens de mal) i m'han fet la radiografia (sense adormir-me perquè jo soc molt bo i em quedo quietó). Al veure els resultats, la cara de l'Ivan m'ho ha dit tot. Els pocs ànims que teniem, han desaparegut.

I ara què ? Doncs segurament, dijous vinent (15.10.2009) tornaré al quiròfan per tal que m'ho tornin a posar tot a lloc.

Llepadetes a tots !! (avui amb les orelles baixes i sense moure la cua, ho sento)

1 comentario: