lunes, 26 de octubre de 2009

Per fi, bones noticies !!

Avui si !! A diferència de l'altra vegada, avui ha sigut el dia alegre que havia de ser. Hem anat a cal veterinari, m'han tret els punts i ens han dit que TOT VA BÉ !!

M'han estat remenant la cama i no m'han fet gens de mal. En Jordi, un dels dos veterinaris que em va operar, diu que ho veu tot molt estable i molt bé. No m'han fet radiografies, diuen que no val la pena adormir-me quan ja veuen que està tot bé. L'altra vegada, van detectar problemes a l'exploració i per això em van fer plaques.

Aquí podeu veure com caminava després de la primera operació i com camino ara, després del canvi de placa: Estem molt contents. Per fi hem rebut una bona noticia. Ara queda completar la recuperació, això només ha estat el començament. En dues setmanes tornarem a cal veterinari per tal de revisar la cama i començar a plantejar la segona OTC. També em vacunaran, que amb tot aquest rollo, m'estava escaquejant de la dels 6 mesos...


Give me five !!

Ja no porto campana i ara començarem a sortir al carrer. Diu en Jordi que puc fer passejos de 5 minutets sense problemes: Estic molt content !!

Avui, us envio una de les llepadetes més alegres que he enviat mai: LLEPADETES A TOTS !!

3 comentarios:

 1. Me alegro Teo. Animo y pronta recuperación. Te queremos ver correr pronto

  ResponderEliminar
 2. Graicas Jose Luís !

  El muy capullo ya corre. Menudas broncas le pegamos... Pero me parece que no las entiende demasiado.

  ResponderEliminar
 3. :D BIENN!!!

  Una mica de recuperació, i san tornemi...
  Sort que tot això li depara una qualitat de vida molt millor a la que li van donar els seus maleïts criadors...

  De nou gràcies :)

  ResponderEliminar