lunes, 28 de septiembre de 2009

Demà m'operen...

Doncs si. Demà, 29 de setembre de 2009, m'operen (OTC). Estem tots molt nerviosos, però tenim confiança en que tot anirà bé. Creuem els dits !!Demà, si em sento amb forces us explico com ha anat la operació.

Llepadetes a tots !!

4 comentarios:

 1. Hola TEO soc en TOM i com tu un Boyero de Berna, encara que mes petitó, només tinc cinc mesos. Ens varem conèixer fa uns dies a la Plaça del Taxi et portava el sogre del teu amo i ens va explicar una miqueta la teva historia. Els hi va dir als meus amos que miressin el blog del TEO. Hem pogut veure per tot el que has tingut que passar i ets un gos molt valent. Quan creixi vull ser un gos gran i fort com tu.
  Ahir els meus amos em van portar a un lloc on hi havia bosses de menjar i moltes coses per jugar i al cap d’una estoneta també em vaig adormir zzzz.
  Quan em vaig despertar tot em donava voltes i vaig veure que els meus amos feien cara d’amoïnats i s’escoltaven a un senyor, que de vegada en quant deia “displasia”. A partir d’aquell moment els meus amos em fan encara més carícies, perquè m’estimen molt.
  Espero que de vegada en quant em puguis ajudar amb l’experiència que tens.
  Una remenada de cua ben forta.
  TOM

  ResponderEliminar
 2. Ànims !! Sento molt llegir això...

  ResponderEliminar